Välkommen till vår nya hemsida!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Idrottsklubben Graip
Fotboll

Varmt välkommen till IK Graip!

Glädje, gemenskap och inkluderande är drivkrafterna i vår verksamhet. Vi vill bedriva och utveckla verksamheten så att vi har roligt, mår bra och presterar efter egen förmåga, intresse och vilja.

I och med att du är aktiv medlem eller förälder i IK Graip accepterar du också att följa vår värdegrund, policy och stadgar. Därför är det oerhört viktigt att du läser igenom den. Du hittar dem under Dokument på föreningssidan https://ikgraip.sportadmin.se/dokument/?ID=446661

I IK Graip kan vi erbjuda barn, ungdomar och vuxna flera olika idrotter att delta i: Ishockey, Konståkning, Innebandy, Bordtennis, Badminton, Motionsgympa, Gym

Närheten till en av Gotlands bästa ishallar med kringliggande fotbollsplaner, idrottshallar samt natursköna områden och bike parken ger oss goda förutsättningar att bedriva ideell verksamhet för hela Gotlands befolkning.


Om du har några funderingar är du alltid välkommen att höra av dig till någon av IK Graips representanter. I första hand vänder du dig till ditt lags tränare och ledare.

//Styrelsen

Om klubben

Föreningsinfo

Bildad 1965-01-01
Föreningsnummer 1779
Postadress Storgatan 95
62448 Slite
Besöksadress Cementa arena, Solklintsvägen 19
62449 Slite
Fakturaadress Storgatan 95
62448 Slite
Telefon  
E-post kansliet@graip.se
Hemsida https://www.graip.se
Bankgiro 631-7317
Swish 1230346247
Organisationsnummer 834000-7528

 

Styrelsen 2023

Ordförande Andreas Hagström
Kassör Ulla Sääf
Ledamot Mait Juhlin
Ledamot Anders Grönlund
Ledamot Agnes Hansson
Ledamot Lina Gröndahl
Ledamot Frida Elmnert
Suppleant Sabina Tingström
 
Huvudsponsorer
Våra sponsorer